Yeni Anayasa ve Medya tartışılıyor Reviewed by Momizat on . 10 Mart Perşembe günü Marmara Merkezi Stüdyoları'nda Yeni Anayasa ve Medya başlıklı panel düzenleniyor.Marmara İletişim Fakültesi bünyesinde bulunan Marmara Med 10 Mart Perşembe günü Marmara Merkezi Stüdyoları'nda Yeni Anayasa ve Medya başlıklı panel düzenleniyor.Marmara İletişim Fakültesi bünyesinde bulunan Marmara Med Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » Yeni Anayasa ve Medya tartışılıyor

Yeni Anayasa ve Medya tartışılıyor

10 Mart Perşembe günü Marmara Merkezi Stüdyoları’nda Yeni Anayasa ve Medya başlıklı panel düzenleniyor.

Marmara İletişim Fakültesi bünyesinde bulunan Marmara Medya Merkezi yeni bir panele daha ev sahipliği yapıyor. 10 Mart Perşembe günü saat 10.00′da Marmara Medya Merkezi Stüdyoları’nda  ‘Yeni Anayasa ve Medya ‘ başlıklı panel düzenlenecek.

Panelin moderatörlüğünü Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ergün Yıldırım yaparken Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Bozlağan, akademisyen-yazar Doç. Dr. Fahrettin Altun, gazeteci-yazar Ali Bayramoğlu,Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Avukat Mehmet Uçum, panelist olarak katılacaklar.

Haber: Özlem Karaca