Ünsal Oskay Marmara İletişim’de anılıyor Reviewed by Momizat on . Marmara İletişim Fakültesi eski dekanlarından Ünsal Oskay Marmara Medya Merkezi Stüdyosunda düzenlenecek toplantıyla anılıyor. Türkiye'de iletişim çalışmalarını Marmara İletişim Fakültesi eski dekanlarından Ünsal Oskay Marmara Medya Merkezi Stüdyosunda düzenlenecek toplantıyla anılıyor. Türkiye'de iletişim çalışmalarını Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » Ünsal Oskay Marmara İletişim’de anılıyor

Ünsal Oskay Marmara İletişim’de anılıyor

Türkiye’de iletişim çalışmalarının duayen isimlerinden olan Oskay’ın anmasına oğlu Çınar Oskay ve halen Marmara İletişim’de öğretim üyeliği görevini sürdüren eski öğrencisi Yrd. Doç. Dr. Göksel Aymaz konuşmacı olarak katılacak.

Ünsal Oskay’ı anma toplantısı 19 Ekim 2015 Pazartesi günü saat: 11:00′de Marmara İletişim Kampüsü Medya Merkezi Stüdyosunda herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecek.