Marmara Medya Merkezi’nden AA ve YTB ile ortak atölye Reviewed by Momizat on . Marmara Medya Merkezi ve Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) ile Anadolu Ajansı (AA)  işbirliği ile 26  ülkeden gelen öğrenciler Marmara İl Marmara Medya Merkezi ve Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) ile Anadolu Ajansı (AA)  işbirliği ile 26  ülkeden gelen öğrenciler Marmara İl Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » Marmara Medya Merkezi’nden AA ve YTB ile ortak atölye

Marmara Medya Merkezi’nden AA ve YTB ile ortak atölye

Marmara Medya Merkezi ve Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) ile Anadolu Ajansı (AA)  işbirliği ile 26  ülkeden gelen öğrenciler Marmara İletişim Fakültesi’nde buluştu.

Türkiye’deki farklı üniversitelerde eğitim gören yabancı öğrenciler, Marmara Medya Merkezi,  AA ve YTB ortaklığıyla düzenlenen Uluslararası Habercilik Eğitimi Programı kapsamında Marmara Medya Merkezi stüdyosu ve dersliklerinde eğitim görüyorlar. Farklı eğitmenler eşliğinde haberciliğin her alanında 1 ay boyunca pratik yapma imkânı bulan öğrenciler, ayrıca alanla ilgili önemli bir teorik arka plan kazanıyor.

Haber: Özlem Karaca/Fotoğraf: Oğuzhan Atagün