Marmara Sinema Topluluğu film gösterimlerine başladı Reviewed by Momizat on . Haber/Fotoğraf: Sevdenur Demir Fakültemizin araştırma ve uygulama birimi olan Marmara Medya Merkezi  bünyesinde yeniden yapılandırılan Marmara Sinema Topluluğu Haber/Fotoğraf: Sevdenur Demir Fakültemizin araştırma ve uygulama birimi olan Marmara Medya Merkezi  bünyesinde yeniden yapılandırılan Marmara Sinema Topluluğu Rating:
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » Marmara Sinema Topluluğu film gösterimlerine başladı

Marmara Sinema Topluluğu film gösterimlerine başladı

Haber/Fotoğraf: Sevdenur Demir

Fakültemizin araştırma ve uygulama birimi olan Marmara Medya Merkezi  bünyesinde yeniden yapılandırılan Marmara Sinema Topluluğu (MST) bugün yeni yerinde (eski C02 nolu sınıfı) film gösterimlerine başladı. Marmara Medya Merkezi sineme birimi olarak faaliyetlerine başlayan ve  öğrencilerin kendilerini sinema alanında geliştirmeleri adına kurulan MST, ilk film yayınını Michael Haneke’nin “Amour” filmiyle yaptı. Gösterimin ardından MST ekibinin görüş ve değerlendirmeleriyle filmin analizi yapıldı.

11.03.2013