“Şiiri Hayattan Kurtarmak: Didem Madak Sempozyumu” Reviewed by Momizat on . Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ve Metis Yayınları, 41 yaşında hayata veda eden şair Didem Madak (1970-2011) anısına bir etkinlik düzenliyor. 26-27 Mart Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ve Metis Yayınları, 41 yaşında hayata veda eden şair Didem Madak (1970-2011) anısına bir etkinlik düzenliyor. 26-27 Mart Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » “Şiiri Hayattan Kurtarmak: Didem Madak Sempozyumu”

“Şiiri Hayattan Kurtarmak: Didem Madak Sempozyumu”

26-27 Mart günlerinde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fındıklı Kampüsü Sedad Hakkı Eldem Oditoryumu’nda gerçekleşecek olan sempozyuma, Deniz İncedayı, Seval Şahin, Necmiye Alpay, Zeynep Direk, Rûken Alp, Esra Yalazan, Birhan Keskin, Neşe Yaşın, Şükran Yücel, Müjde Bilir, Zeynep Köylü, Mahmut Temizyürek, Baki Asiltürk, Eren Aysan, Sezai Sarıoğlu, Asuman Susam, Ritta Cankoçak ve İpek Şahbenderoğlu katılacak.

Farklı yönleriyle Didem Madak’ın şiirleri anlatılacak olan etkinlikte, MSGSÜ Modern Dans Bölümü “Güneşin Bıyıkları” başlıklı bir gösteri sunacak. “Ah! Kosmos” grubu da bir müzik performansı sergileyecek. Etkinlik 26 Mart Perşembe günü 09:30′da başlayacak.

Haber: Beyza Sarıbaş