Reklam metin yazarı Mustafa Oral Marmara’da Reviewed by Momizat on . Güzel Sanatlar Reklam Ajansı metin yazarı Mustafa Oral reklamcılık deneyimlerini Marmara Üniversitesi öğrencileriyle paylaştı. Sohbet havasında  gerçekleşen etk Güzel Sanatlar Reklam Ajansı metin yazarı Mustafa Oral reklamcılık deneyimlerini Marmara Üniversitesi öğrencileriyle paylaştı. Sohbet havasında  gerçekleşen etk Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » Reklam metin yazarı Mustafa Oral Marmara’da

Reklam metin yazarı Mustafa Oral Marmara’da

Sohbet havasında  gerçekleşen etkinlik, metin yazarı Mustafa Oral, Arş. Gör. Orçin Uzun ve M.Ü. İletişim Fakültesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Mustafa Oral, mesleğe üniversite öğrencisiyken başladığını söyledi. Reklamcılık hakkında genel bir bilgi veren Oral daha sonra kendi deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Sektörde başarının anahtarının fark yaratmak olduğunu dile getiren Oral, öğrenciyken yapılan stajın önemine vurgu yaptı. Ajanslarına staj için gelen üniversite öğrencilerinde aradıkları en önemli özelliğin heyecan ve heves olduğunun altını çizdi.

Temelde fark yaratarak hevesini ve heyecanını kaybetmeden sektörde yer alan kişilerin başarıyı yakalayacağını dile getirdi. Reklam yapım aşamasından da kısaca bahseden Oral,  farklı birimlerin uyumlu ve bir arada çalışması ile başarılı projelerin ortaya çıktığını söyledi.

Öğrencilerin merak ettiği soruların yanıtlanmasıyla etkinlik son buldu.

Haber: Büşra Şahin- Melike Sejfula

Fotoğraf: Münire Karabulut