Marmara İletişim’e Endonezya’dan işbirliği Reviewed by Momizat on . Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Profesör Doktor Ergün Yıldırım, Endonezya’da bulunan Mercu Buana Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi'yle iş Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Profesör Doktor Ergün Yıldırım, Endonezya’da bulunan Mercu Buana Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi'yle iş Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » Marmara İletişim’e Endonezya’dan işbirliği

Marmara İletişim’e Endonezya’dan işbirliği

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Profesör Doktor Ergün Yıldırım, Endonezya’da bulunan Mercu Buana Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi’yle işbirliği zemini oluşturdu.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ergün Yıldırım, geçtiğimiz hafta gerçekleşen Endonezya ziyaretinde bir dizi panel, sunum ve sempozyumlara katıldı. Jakarta’da yer alan Mercu Buana Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi bünyesinde düzenlenen bir panele katılan Dekan Yıldırım, iki iletişim fakültesi arasında çeşitli alanlarda işbirliği yapılması hususunda fakülte dekanı ile görüştüklerini söyledi.

Endonezya’da Türk dizilerine yoğun ilgi olduğunu ifade eden Prof. Dr. Ergün Yıldırım, konuyla ilgili ‘’Mercu Buana Üniversitesi’nde sinema ve dizi filme yönelik öğretim üyesi ihtiyacı var. İki üniversite arasında resmi bir anlaşma mevcut değil ancak öğretim üyelerimizi yönlendirebileceğimi aktardım.’’ şeklinde konuştu.

Ayrıca Endonezya Devlet Üniversitesi’ne de konuk olan Yıldırım; Türkçe eğitimler, kurslar ve çalışmalar gerçekleştiren üniversiteye akademik ve bilimsel anlamda destek sağlayabileceklerini ifade etti.

Haber: Ekrem Güney