Prof. Dr. Alâeddin Asna anısına İletişim Çalıştayı düzenleniyor Reviewed by Momizat on . Fakültemizin eski dekanlarından ve sektörün duayenlerinden Prof. Dr. Alâeddin Asna anısına fakültemizde İletişim Çalıştayı düzenleniyor. Dijitalleşen dünyada ha Fakültemizin eski dekanlarından ve sektörün duayenlerinden Prof. Dr. Alâeddin Asna anısına fakültemizde İletişim Çalıştayı düzenleniyor. Dijitalleşen dünyada ha Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » Prof. Dr. Alâeddin Asna anısına İletişim Çalıştayı düzenleniyor

Prof. Dr. Alâeddin Asna anısına İletişim Çalıştayı düzenleniyor

Dijitalleşen dünyada halkla ilişkilerin evriminin farklı başlıklar altında değerlendirileceği çalıştay, Prof. Dr. Alaaddin Asna’nın doğum günü olan 24 Nisan’da başlayacak ve 25 Nisan’da da devam edecek.  İletişimin vizyonu ve standartları, halkla ilişkiler eğitimi ve niteliği, halkla ilişkiler mesleğinin geleceği, halkla ilişkilerde ölçümleme, itibar ve etik konuları, alanında uzman akademisyen, yönetici, girişimci ve sivil toplum temsilcilerinin bir araya geleceği çalıştayda derinlemesine ele alınacak.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Nişantaşı Kampüsü Medya Merkezi’nde gerçekleştirilecek Dijital Gerçeklikte Halkla İlişkilerin Evrimi isimli çalıştay Asna’nın doğum günü olan 24 Nisan’da başlayacak, tv.marmara.edu.tr adresinden canlı olarak yayınlanacak. İletişim sektöründe çalışan herkese açık olacak çalıştay sonrasında, yapılan tüm çalışmalar kitap haline getirilerek yayımlanacak.

Çalıştayın detaylı programına buradan ulaşılabilir.