Müsem’den halka açık Fransızca kursu Reviewed by Momizat on . Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi(Müsem) Şişli Yerleşkesinde Genel Fransızca kursu kayıtlarına başlandı. Müsem tarafından gerçekleştirilecek olan Fran Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi(Müsem) Şişli Yerleşkesinde Genel Fransızca kursu kayıtlarına başlandı. Müsem tarafından gerçekleştirilecek olan Fran Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » Müsem’den halka açık Fransızca kursu

Müsem’den halka açık Fransızca kursu

Müsem tarafından gerçekleştirilecek olan Fransızca kursu halka açık olacak.3 dönem sürecek programın birinci dönemi 02 Aralık 2014 ile 29 Ocak 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.  Hafta içi Salı ve Perşembe günü eğitim verilecek program 18.30 ile 21.30 saatleri arasında olacak.

Ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız

Haber:Ezgi Çay-Ayşegül Yücekök