MMM’den Sinemaya Genç Adımlar film atölyesine destek Reviewed by Momizat on . Sinemaya Genç Adımlar belgesel sinema atölyesi projesi, İstanbul Şehir Üniversitesi ortaklığı ve Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Marmara Medya Merkezi t Sinemaya Genç Adımlar belgesel sinema atölyesi projesi, İstanbul Şehir Üniversitesi ortaklığı ve Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Marmara Medya Merkezi t Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » MMM’den Sinemaya Genç Adımlar film atölyesine destek

MMM’den Sinemaya Genç Adımlar film atölyesine destek

Sinemaya Genç Adımlar belgesel sinema atölyesi projesi, İstanbul Şehir Üniversitesi ortaklığı ve Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Marmara Medya Merkezi teknik desteği ile 11 Temmuz 2016′da başlayacak.

11 Temmuz – 1 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek atölye kapsamında 18-24 yaş arası 20 kişilik bir grupla teorik ve pratik derslerden oluşan bir atölye programı yürütülecek. Bu kapsamda, gençlerin teorik ve pratik eğitimlerine paralel olarak profesyonel yönetmenlerle birlikte oluşturulacak ekiplerle sinema tarihiyle ilgili belgeseller çekmesi öngörülüyor. Ayrıca proje kapsamında Bilim ve Sanat Vakfı’nda ücretsiz ve herkese açık film gösterimleri ve söyleşi programları gerçekleştirilecek.

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek programı kapsamında desteklenen proje, 1 Haziran 2016 – 1 Ekim 2016 tarihlerinde Bilim ve Sanat Vakfı tarafından İstanbul Şehir Üniversitesi ortaklığı ve Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Marmara Medya Merkezi teknik desteği ile yürütülecek.

Belgesel sinema atölyesine başvurularınızı 13 Haziran 2016′ya kadar  buradan yapabilirsiniz.

Haber: Ekrem Güney