MMM’de Tür Olarak Kısa Film Paneli düzenlenecek Reviewed by Momizat on . Marmara Üniversitesi 14. Kısa Film Festivali kapsamında, Prof. Dr. Şükran Esen moderatörlüğünde, birçok yönetmen ve oyuncunun katılacağı "Tür Olarak Kısa Film" Marmara Üniversitesi 14. Kısa Film Festivali kapsamında, Prof. Dr. Şükran Esen moderatörlüğünde, birçok yönetmen ve oyuncunun katılacağı "Tür Olarak Kısa Film" Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » MMM’de Tür Olarak Kısa Film Paneli düzenlenecek

MMM’de Tür Olarak Kısa Film Paneli düzenlenecek

Marmara Üniversitesi 14. Kısa Film Festivali kapsamında, Prof. Dr. Şükran Esen moderatörlüğünde, birçok yönetmen ve oyuncunun katılacağı “Tür Olarak Kısa Film” paneli düzenlenecek.

26 Nisan Çarşamba günü saat 13.00 – 15.00 arası gerçekleşecek olan panelde, yönetmen Ümit Ünal, oyuncu-yönetmen Onur Saylak, yönetmen Can Kılcıoğlu ve sanat yönetmeni Natali Yeres yer alacak.

Marmara Medya Merkezi’nde düzenlenecek olan etkinliğe tüm öğrenciler katılabilecek.