Canlı yayın aracı test yayınına başladı Reviewed by Momizat on . Haber: Ebru Can Avcı Fotoğraf: Sevdenur Demir Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin uygulama birimi Marmara Medya Merkezi’nin canlı yayın aracı 1 Şubat’ta Haber: Ebru Can Avcı Fotoğraf: Sevdenur Demir Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin uygulama birimi Marmara Medya Merkezi’nin canlı yayın aracı 1 Şubat’ta Rating:
You Are Here: Home » KAMPÜS » Canlı yayın aracı test yayınına başladı

Canlı yayın aracı test yayınına başladı

Haber: Ebru Can Avcı
Fotoğraf: Sevdenur Demir

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin uygulama birimi Marmara Medya Merkezi’nin canlı yayın aracı 1 Şubat’ta test yayınına başladı.

Üniversitenin farklı kampüslerinde düzenlenen etkinlik ve programları Marmara Televizyonu’ndan canlı bağlantılarla yayınlama imkânı sağlayacak olan canlı yayın aracı iç dizaynı ve teknik cihazlarının tamamlanmasının ardından test yayına başladı. Dış cephe giydirilme aşamasında olan araç, bu işlemin ardından Marmara Medya Merkezi’ne teslim edilecek.

Canlı yayın aracı, yayıncılık adına önemli bir deneyim sağlamasının yanı sıra gelişen teknolojik imkanları da öğrencilerin hizmetine sunacak.

01.02.2013