Marmara’da Kutlu Doğum etkinlikleri devam ediyor Reviewed by Momizat on . M.Ü. Türkçe Basın Kulübü Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü’nde stant açtı. 14-20 Nisan tarihleri arasında düzenlenen etkin M.Ü. Türkçe Basın Kulübü Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü’nde stant açtı. 14-20 Nisan tarihleri arasında düzenlenen etkin Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » Marmara’da Kutlu Doğum etkinlikleri devam ediyor

Marmara’da Kutlu Doğum etkinlikleri devam ediyor

14-20 Nisan tarihleri arasında düzenlenen etkinliklerle kutlanan ‘Kutlu Doğum Haftası’ Marmara Üniversitesi’nde de çeşitli etkinlikler ile devam ediyor. Türkçe Basın Kulübü gönüllülerinin Hz. Muhammed (S.A.V) ‘in doğumunu kutlamak amacıyla hazırlamış olduğu stant, ziyaretçilerini kırmızı güller ile karşılıyor. Öğrenci ve kampüs çalışanları tarafından yoğun ilgi gören stantta gün boyu lokum ve gül dağıtımı kulübün üyeleri tarafından gerçekleştirilecek.

Haber: Büşra Şahin

Fotoğraf: Münire Karabulut