Marmara Üniversitesi’nden bilim dünyasına katkı Reviewed by Momizat on . Cumhuriyet Gazetesi’nin Bilim Teknoloji ekinde yayınlanan, h-endeksi yüksek, öğretim üyeleri sıralamasında Marmara Üniversitesi öğretim üyelerinden 3'ü yer aldı Cumhuriyet Gazetesi’nin Bilim Teknoloji ekinde yayınlanan, h-endeksi yüksek, öğretim üyeleri sıralamasında Marmara Üniversitesi öğretim üyelerinden 3'ü yer aldı Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » Marmara Üniversitesi’nden bilim dünyasına katkı

Marmara Üniversitesi’nden bilim dünyasına katkı

Cumhuriyet Gazetesi’nin Bilim Teknoloji ekinde yayınlanan, h-endeksi yüksek, öğretim üyeleri sıralamasında Marmara Üniversitesi öğretim üyelerinden 3′ü yer aldı.

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Berrak Çağlayan Yeğen, aldığı 33 h-değeriyle, Eczacılık Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Göksel Şenel, elde ettiği 33 h-değeriyle, Eczacılık Fakültesi’nden öğretim üyesi Prof.Dr. Semra SARDAŞ ise, aldığı 18 h-değeriyle seçkin ve başarılı bilim insanlarının arasında yer buldular.

H-endeksi nedir?

Yayın faaliyeti ile atıf etkinliğini beraber ele alarak ölçen ve bilim insanlarını akademik açıdan değerlendiren bir gösterge olan h-endeksi, modern dünyada kabul gören bir kriter.

Haber: İrem Demirkaya