Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezuniyet töreni yapıldı

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezun öğrencileri için tören düzenlendi. 2017-2018 Akademik Yılı’nda derslerini başarıyla geçerek okulunu bitirmeye hak kazanan öğrenciler,Göztepe Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu’nda yapılan törenle diplomalarını aldı.

Törene İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Anık’ın yanı sıra Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülden Polat, Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ahmet Şükrü Özdemir, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nden Istanbul İl Müdürü Necmettin Altuntaş, Televizyon İzleme Araştırmaları Komitesi (TIAK) Genel Müdürü Dursun Güleryüz,  Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdürü Hüseyin Altınalan, Anadolu Ajansı İdari İşler Müdürü Sabri Çelebioğlu, Medya Derneği Başkanı Ekrem Kızıltaş, TRT İç Yapımlar Koordinatörlüğü  Eğitim-Kültür ve Belgesel Programlar Prodüktörü Ümmühan Çetin, Belgesel Sinemacılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ünlü, Kurumsal İletişim Koordinatörü Doç. Dr. Şaziye Abdurrahmanoğlu akademisyenler, öğrenciler ile aileleri ve davetliler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Prof Dr. Cengiz Anık, öğrencilerin ellerinden geldiğince üzerlerine titrediklerini ifade ederek, “Öğrencilerimizi en iyi şekilde sektöre hazırladık ve artık onları görücüye çıkarıyoruz. Umuyorum ülkemiz ve devletimiz için hayırlı hizmetlerde bulunursunuz. Asıl eğitiminiz ve asıl kavganız şimdi başlıyor. Hayallerinize ve sektörün zirvelerine doğru yapacağınız yolculukta size başarılar diliyorum” dedi.

Mezunlar Ofisi Genel Koordinatörü Doç. Dr. Bülent Yılmaz mezun öğrenciler için “Mezun Kart” bastırıldığını söyledi ve gelecek dönem etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

Konuşmanın ardından Halkla İlişkiler Bölümü’nü 3,91 ortalamayla bitiren fakülte birincisi Muhammet Kuyucu tarafından mezuniyet kütüğüne 2017-2018 Akademik Yılı mezunlarını temsilen plaket çakıldı. Ardından fakülte ve bölümlerde dereceye giren öğrencilere diploma ve ödülleri verildi.

Törene katılım gösteren sektöre dair isimlere tek tek teşekkür belgesi verildi. Diploma dağıtımının ardından iletişim yemini eden öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet sevinci yaşadı.

Haber-Fotoğraf: Oktay Kara, Ezgi Şimşek

TV Haberi: Buse Erel/Eylül Yılmaz

Kamera: Anıl Diktaş, Yiğit Öz, Murat Çetin, Fatma Sürsalan

Kurgu: Zafer Çınarcı, Evren Çerçi, Ezgi Şimşek