Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ECZAK tarafından akredite edildi Reviewed by Momizat on . Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 6 yıl süre ile ‘Tam Akreditasyon’ almaya hak kazandı. Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Ulusal Eczacılık Akred Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 6 yıl süre ile ‘Tam Akreditasyon’ almaya hak kazandı. Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Ulusal Eczacılık Akred Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ECZAK tarafından akredite edildi

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ECZAK tarafından akredite edildi

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Ulusal Eczacılık Akreditasyon Kurulu’na (ECZAK) müracaat etti. Başvuru sonrasında fakültenin ‘Değerlendirme ve İzleme Ziyareti’ raporları, 5-6 Ocak 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen ECZAK ve Eczacılık Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (ECZAKDER) Yönetim Kurulu toplantılarında incelendi. İnceleme sonucu 6 yıllık akreditasyon belgesine layık görüldü.

Haber: Şina Ceylan