Marmara Radyosu Yeni Dönemine Başladı Reviewed by Momizat on . Marmara Üniversitesi iletişim Fakültesi uygulama birimi olan Marmara Medya Merkezi’nde  Yayın hayatını sürdüren Marmara Radyosu yeni yayın dönemine başladı. 201 Marmara Üniversitesi iletişim Fakültesi uygulama birimi olan Marmara Medya Merkezi’nde  Yayın hayatını sürdüren Marmara Radyosu yeni yayın dönemine başladı. 201 Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » Marmara Radyosu Yeni Dönemine Başladı

Marmara Radyosu Yeni Dönemine Başladı

2011-2012 eğitim öğretim döneminden bu yana faaliyetlerini sürdüren Marmara Radyosu yeni yayın dönemine başladı.  Kurulduğu dönemden bu yana Marmara Üniversitesi öğrencilerinin pek çok program yapıp deneyim kazandığı Marmara Radyosu yayın hayatına bugün gerçekleştirilen “Bir Şarkı Tut” adlı radyo tiyatrosu programıyla kaldığı yerden devam ediyor.

Marmara Radyo’sunda yenilikler

Bu sene Arş. Gör. Osman Çalışkan ve Arş. Gör. Yelda Ülker ‘in koordinatörlüğünde çalışmalarına devam edecek olan birim, programlarına yenilerini ekledi.   “Bir şarkı Tut” programıyla ilk defa radyo tiyatrosu yapmaya hazırlanan birim ayrıca “ Eski Sohbetler” adlı yeni programlarıyla da tarihi olayları radyoya taşımayı planlıyor.

Marmara Radyosu’nu dinlemek için tıklayın!

Haber-Fotoğraf: Yeter ŞEKO