Marmara Medya Merkezi’nde Televizyon Program Yapımı Atölyesi Reviewed by Momizat on . ATV İç Yapımlar Müdür Yardımcısı Furkan Yeşilnur'un katılımıyla, Marmara Medya Merkezi'nde,"TV Program Yapımı Atölyesi"  gerçekleştirildi. Marmara Medya Merkezi ATV İç Yapımlar Müdür Yardımcısı Furkan Yeşilnur'un katılımıyla, Marmara Medya Merkezi'nde,"TV Program Yapımı Atölyesi"  gerçekleştirildi. Marmara Medya Merkezi Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » Marmara Medya Merkezi’nde Televizyon Program Yapımı Atölyesi

Marmara Medya Merkezi’nde Televizyon Program Yapımı Atölyesi

ATV İç Yapımlar Müdür Yardımcısı Furkan Yeşilnur’un katılımıyla, Marmara Medya Merkezi’nde,”TV Program Yapımı Atölyesi”  gerçekleştirildi.

Marmara Medya Merkezi TV birim koordinatörü Arş. Gör. Ömer Faruk Özcan ve birim öğrencilerinin katıldığı çalışmada, bir kanalda işlerin nasıl yürüdüğü, ne gibi çalışmalar yapıldığı ve bunların yapım aşamalarının nasıl geliştiği konuları üzerinde konuşuldu.

Furkan Yeşilnur, televizyon kanallarında iç ve dış yapımların görevlerinin neler olduğundan bahsederek konuşmasına başladı. Öğrencilere gelecekte ne yapmak istediklerine karar vermeleri gerektiğini söyleyen Yeşilnur, “Ne yapmak istediğinize dair mutlaka bir fikriniz olsun, çünkü başarının en büyük ölçütü, istemektir. Bu, sadece televizyon sektöründe değil, farklı sektörlerde de büyük önem taşır.” ifadelerinde bulundu.

Öğrencilerin sorularıyla devam eden programda, “İşin güzel olması her şeyi güzel kılıyor, televizyon mükemmel bir iştir, sevmezseniz kesinlikle yürütemezsiniz” şeklinde konuşmasını sürdüren Yeşilnur, yaptığımız işi sevmemiz gerektiğinin bir kez daha altını çizdi. Çıplak bir fikri, elle tutulur bir şeye dönüştürmek bana inanılmaz bir keyif ve mutluluk veriyor ifadelerini kullanan Yeşilnur, “Umarım siz de istediğiniz yerlerde olursunuz” diyerek konuşmasını noktaladı.

Arş. Gör. Ömer Faruk Özcan ise, sektörün zor olduğundan bahsederek “Kendi kabuğunuzu bu sektöre göre kalınlaştırmak sizin elinizde.” şeklinde konuştu

Haber: Seral Karagel
Fotoğraf: Onur Aytekin