Marmara Medya Merkezi’nde Prompter Okumaları Başlıyor Reviewed by Momizat on . Marmara Medya Merkezi Televizyon Biriminin organize ettiği Prompter Okumaları başlıyor. Program kapsamında; öğrenciler  artikülasyon, diyafram, nefes ve kam spi Marmara Medya Merkezi Televizyon Biriminin organize ettiği Prompter Okumaları başlıyor. Program kapsamında; öğrenciler  artikülasyon, diyafram, nefes ve kam spi Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » Marmara Medya Merkezi’nde Prompter Okumaları Başlıyor

Marmara Medya Merkezi’nde Prompter Okumaları Başlıyor

Program kapsamında; öğrenciler  artikülasyon, diyafram, nefes ve kam spiker okuma egzersizlerini öğrenme fırsatı yakalayacak. 6 hafta sürecek programa marmaramedyamerkezi@gmail.com adresine isimlerini, telefon numaralarını ve bölüm-sınıf bilgilerini göndererek başvuruda bulunabilecek.

Program kontenjanı 15 kişi ile sınırlı olacak.