Marmara Medya Merkezi’nde Haber Yazımı Atölyesi Reviewed by Momizat on . Marmara Medya Merkezi İnternet Haber Birimi, Araştırma Görevlisi Dr. Seçil Özay yönetiminde bir haber yazımı atölyesi gerçekleştiriyor. Bir ay sürecek olan çalı Marmara Medya Merkezi İnternet Haber Birimi, Araştırma Görevlisi Dr. Seçil Özay yönetiminde bir haber yazımı atölyesi gerçekleştiriyor. Bir ay sürecek olan çalı Rating:
You Are Here: Home » MANŞET » Marmara Medya Merkezi’nde Haber Yazımı Atölyesi

Marmara Medya Merkezi’nde Haber Yazımı Atölyesi

Bir ay sürecek olan çalışma Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri saat 10.00′da haber merkezinde yapılacak. Bu eğitimle birlikte öğrenciler haber yazımı konusunda pratiklerini geliştirecekler. Bunun için Dr. Seçil Özay atölye kapsamında yazılan haberleri öğrencilerle birlikte değerlendirecek.  Haber yazımında düşülen temel hatalar ve haber yazımını kolaylaştırılan tüyolar atölyede anlatılacak.

Marmara Medya Merkezi’nde internet haber birimine yönelik yapılan bu atölyede şimdiye kadar iki oturum gerçekleştirildi. Bu oturumlarda haber yazım diline dair genel bir giriş yapıldı. Ayrıca haber yazımında kullanılabilecek fiillere ve temel kalıplara değinildi. Atölyenin bundan sonraki oturumlarında öğrencilerin kendi yazdıkları haberler tek tek masaya yatırılacak.

[do action="haber-yazari"]Ayşen Bolat[/do]

07/03/2013