Marmara Medya Merkezi Yeni Dönem Alımları Başlıyor Reviewed by Momizat on . Marmara Medya Merkezi'nde 2015-2016 eğitim dönemi için kısmi zamanlı öğrenci alımlarına başvurular 19 Ekim 2015 Pazartesi günü başlıyor. Marmara İletişim Fakült Marmara Medya Merkezi'nde 2015-2016 eğitim dönemi için kısmi zamanlı öğrenci alımlarına başvurular 19 Ekim 2015 Pazartesi günü başlıyor. Marmara İletişim Fakült Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » Marmara Medya Merkezi Yeni Dönem Alımları Başlıyor

Marmara Medya Merkezi Yeni Dönem Alımları Başlıyor

Marmara Medya Merkezi’nde 2015-2016 eğitim dönemi için kısmi zamanlı öğrenci alımlarına başvurular 19 Ekim 2015 Pazartesi günü başlıyor.

Marmara İletişim Fakültesi öğrencilerine sektörün bilgi ve tecrübesini akademik bir ufukla aktarmak için üç yıldır çalışmalarına devam eden Marmara Medya Merkezi 2015-2016 dönemi öğrenci alımlarına başlıyor. Sektörle iş birliği içinde olan Marmara Medya Merkezi, yıl içinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle öğrencilere işi mutfağında öğrenme imkanı sunuyor. Bunun yanı sıra, sektörden de birçok konuğu ağırlayan merkez iletişim öğrencilerini sektörün tecrübeli isimleriyle buluşturarak kariyer planları için doğru tercihler yapmalarına olanak sağlıyor.

Kısmi zamanlı olarak çalışmak isteyen öğrenciler Marmara Medya Merkezi veya Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı sitelerinden kısmi zamanlı öğrenci başvuru formunu indirip doldurarak 19-21 Ekim 2015  tarihleri arasında Marmara Medya Merkezi’ne başvuruda bulunabilirler.

Başvuru için gerekli belgeler:

-Başvuru formu
-2 adet fotoğraf
-1 adet transkript (1. sınıf öğrencileri için ÖSYM Sınav Sonuç Belgesi ve Hazırlık Ortalamasını Gösterir Belge)
-1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi

Mülakat Tarihleri:

19 Ekim’de kayıt yaptıranlar: 20 Ekim 2015
20 Ekim’de kayıt yaptıranlar: 21 Ekim 2015
21 Ekim’de kayıt yaptıranlar: 22 Ekim 2015

*Başvurular Marmara Medya Merkezi Binası Haber Merkezi salonunda (L01) saat 09:30-17:00 saatleri arasında alınacaktır.

*Kısmi Zamanlı Öğrenci olarak çalışmaya hak kazananların listesi 22 Ekim 2015 tarihinde Marmara Medya Merkezi sitesinden ilan edilecektir.