Marmara Medya Merkezi Tgrt’yi Ziyaret Etti

Marmara Medya Merkezi Haber Ajansı Birimi öğrencileri Tgrt Haber Ajansı’nı ziyaret etti.

Marmara Medya Merkezi öğrencileri İhlas Holding A.ş binasında bulunan Tgrt Haber Ajansı’nı ziyaret etti.  Öğrenciler Tgrt bünyesinde her sabah Günaydın Türkiye isimli programı sunan Nevra Öner ile röportaj gerçekleştirdi. Röportaj Medya Merkezi Televizyon birimi öğrencileri tarafından görüntülenip, kaydedildi.

Öğrencilerin mesleğe dair çeşitli sorularını cevaplayan Nevra Öner kendi meslek yolculuğu hakkında merak edilenleri de öğrencilerle paylaştı. Haberciliğin bir seçim olduğunu ve şu an zorlu şartlara sahip olduğunu söyleyen Öner gerçekten bu mesleği neden yapmak  istediğini   ve hangi düşünceyle seçtiğini  bilenler için  zorlukların etkisiz olduğunu belirtti.

Röportaj sonrası haberin aşamalarını daha yakından deneyimlemek isteyen öğrenciler Nevra Öner eşliğinde kanal gezisi gerçekleştirdi. Kanal gezisi yapılırken Alper ALTUN’un öğle haberleri yayını ziyaret edildi.

Haber: Bilge ŞAHBAZ