Marmara Medya Merkezi Show TV’de

Show TV hafta sonu Ana Haber Spikeri Pınar Erbaş Marmara Medya Merkezi öğrencilerinin sorularını cevapladı.

Show TV hafta sonu ana haber bülteninin sunucusu Pınar Erbaş Ciner Grup’un ana binasında Marmara Medya Merkezi öğrencilerinin sorularını yanıtladı. Pınar Erbaş Marmara Medya Merkezi’nin dergisinde ve kanalında yayınlanacak röportajda kariyerini ve mesleki adımlarını öğrencilerle paylaştı. İyi bir gazeteci nasıl olunur sorusuna verdiği cevapta çok çalışmanın ve eğitimin önemini vurguladı. Sahadan yetişmenin kendisine çok büyük tecrübeler kazandırdığını belirtirken habercilikte gündem takibinin günlük alışkanlıklara eklenmesinin altını çizdi. Röportaj sonrası Ciner Grup binasını gezen öğrenciler daha sonra Pınar Erbaş ile fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Haber: Göksu Damla TETİK / Bilge ŞAHBAZ
Fotoğraf: Adem Ozan ALVAÇ