Marmara Medya Merkezi kurgu atölyesi başladı Reviewed by Momizat on . Kurgu atölyesinin ilk dersi yapıldı Medya Merkezi kurgu biriminin ilk atölyesi olan Kurgu Atölyesi 1 (Final Cut X), 26 Kasım Perşembe günü saat 17:00’de başladı Kurgu atölyesinin ilk dersi yapıldı Medya Merkezi kurgu biriminin ilk atölyesi olan Kurgu Atölyesi 1 (Final Cut X), 26 Kasım Perşembe günü saat 17:00’de başladı Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » Marmara Medya Merkezi kurgu atölyesi başladı

Marmara Medya Merkezi kurgu atölyesi başladı

Kurgu atölyesinin ilk dersi yapıldı

Medya Merkezi kurgu biriminin ilk atölyesi olan Kurgu Atölyesi 1 (Final Cut X), 26 Kasım Perşembe günü saat 17:00’de başladı. Eğitmen Abdülhamit Hacıhasanoğlu’nun anlatımıyla her perşembe 17:00-19:00 saatleri arası K02 nolu sınıfta gerçekleşecek olan Final Cut X eğitiminin ilk dersinde Final Cut X’in arayüzü tanıtıldı. Arş. Gör. Birgül Alıcı koordinatörlüğündeki kurgu birimi öğrencilerinin ve kontenjan dâhilindeki diğer birim öğrencilerinin katıldığı ders, öğrencilerin soruları ile son buldu.

Haber : Gizem Yıldız

Fotoğraf: Selin Çakıcı