Marmara Medya Merkezi Gönüllü başvuruları başladı Reviewed by Momizat on . Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi araştırma ve uygulama birimi olan Marmara Medya Merkezi’nde çalışmak üzere gönüllü öğrenciler alınacak. Teorinin pratiğe Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi araştırma ve uygulama birimi olan Marmara Medya Merkezi’nde çalışmak üzere gönüllü öğrenciler alınacak. Teorinin pratiğe Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » Marmara Medya Merkezi Gönüllü başvuruları başladı

Marmara Medya Merkezi Gönüllü başvuruları başladı

Teorinin pratiğe dönüştüğü MMM yeni dönemi için çalışma arkadaşları arıyor. 15 farklı birimiyle yeni dönemde atölyeler ve eğitimlerle öğrencilerin kendisini geliştirmesine katkı sunacak olan MMM yıl sonunda başarılı öğrencileri için sektörün önde gelen kuruluşlarında staj imkanı sağlayacak.

Başvuru yapmak isteyen öğrencilerin aşağıda verilen bilgiler doğrultusunda 15-25 Kasım tarihleri arasında başvurularını tamamlamaları gerekiyor.

GÖNÜLLÜ ÖĞRENCİ BAŞVURU ÇAĞRISI

Gönüllü çalışmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki listede bulunan ilgili birim koordinatörüne başvurmalıdır.

Birim Adı Koordinatör
Animasyon Arş. Gör. Orçin Uzun
E-Yayıncılık Arş. Gör. Dr. Mehmet Gül
Fotoğraf Arş. Gör. Erdem Varol
Haber Ajansı Arş. Gör. Mehmet Büyükafşar
Halkla İlişkiler Arş. Gör. Simge Ünlü
İnternet Haber Arş. Gör. Serhan Tezgeç
Kurgu Arş. Gör. Birgül Alıcı
Marmara Gazete Arş. Gör. Burçak Kadıoğlu
Radyo Arş. Gör. Yelda Ülker
Reji-Kamera Tek. Yönt. Fatih İnce
Reklam Arş. Gör. Merve Çerçi
Sinema Arş. Gör. Muhammet Dilek
Tasarım Arş. Gör. Dr. Gonca Uncu
Televizyon Arş. Gör. Büşra Turhan

BAŞVURU ŞARTLARI

1- M.Ü. İletişim Fakültesi öğrencisi olmak

2- Üç dersten fazla başarısız olmamak.

3- Disiplin cezası almamış olmak.

BAŞVURU EVRAKLARI

1- Öğrenci Belgesi

2- 1 adet Fotoğraf

3- Kimlik Fotokopisi

BAŞVURU TARİHİ

15.11.2016  – 25.11.2016

Başvurular ilgili birim koordinatörlerine yapılacaktır. Birim koordinatörleri Erdal İnönü Binası 2. katında ofis saatleri içerisinde başvuruları kabul edecektir.