Marmara Medya Merkezi 2018-2019 Yeni Dönem Açılış Toplantısı Yapıldı

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin Uygulama Birimi Marmara Medya Merkezi 2018-2019 Dönemi Açılış Toplantısı Nihat Sayar Konferans Salonu’nda Gerçekleştirildi.

Nihat Sayar Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı Medya Merkezi Genel Koordinatörü Doç. Dr. Alparslan Nas’ın açılış konuşmasıyla başladı. Doç. Dr. Alparslan Nas, Marmara Medya Merkezi’nin genel işleyişi hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Devamında dönem içerisinde yapılacak atölye eğitimlerine değinen Nas, yeni dönemde planlanan etkinliklerin ve eğitimlerin geçen yıla oranla daha sistematik işleyeceğini belirtti. Eğitimlere katılım zorunluluğu bulunduğunun da altını çizdi.

Toplantı, birimlerin ve birim koordinatörlerinin tanıtılmasının ardından öğrencilerden gelen soruların yanıtlanmasıyla sona erdi.

HABER: Ayşe MEMİŞ
Muhammet Salih ATTAR