Marmara Lisansüstü İletişim Öğrencileri Kongresi Yazı Çağrısı

1. MARMARA LİSANSÜSTÜ İLETİŞİM ÖĞRENCİLERİ KONGRESİ YAZI ÇAĞRISI

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından Türkiye genelindeki tüm lisansüstü iletişim öğrencilerinin katılımına imkân sağlayan 3. Lisansüstü İletişim Öğrencileri Kongresi, 2-3 Mayıs 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Akademik olarak iletişim alanındaki fikirleri paylaşmak, yapılan araştırmaları ve yazılan tezleri sunmak amacıyla lisansüstü öğrencilerin bir araya geldiği kongrede hedef iletişim alanındaki bilimsel çalışmaları desteklemektir.

2017 ve 2018 yıllarında olduğu gibi bu yıl da mayıs ayında gerçekleştirilecek kongrede; fakültemizin akademisyenlerinden oluşan hakem kurulu, öğrencilerin, iletişimin ve medyanın gücüne ilişkin yaptıkları araştırmaları ve yazdıkları tezleri tahlil ve tetkik edip onların gelişimine katkı sağlayacaktır. Böylece lisansüstü çalışmaların desteklenmesi için öğrencilere kendilerini kanıtlayabilecekleri bir ortam sunulacaktır.

Marmara Lisansüstü İletişim Öğrencileri Kongresi, talep halinde akademik çalışmalar yürüten lisans öğrencilerinin katılımını da değerlendirmeye alacaktır. Kongrede sunulacak çalışmaların bildirisinin ve tam çalışma metinlerinin milefkongre@gmail.com adresine gönderilmesi gerekmektedir. Bildiri özeti için son tarih 31.12.2018’dir.

Daha ayrıntılı bilgi ve detaylar için http://mmm.marmara.edu.tr/kongre adresini ziyaret edebilirsiniz.