Marmara İletişim’de Reklamcılık Günleri başlıyor Reviewed by Momizat on . Yaratıcı Yazarlık ve Fikir Bulma Atölyesi, Celil Oker'i konuk edecek. Bilgi Üniversitesi öğretim görevlisi ve Çıplak Ceset , Sen Ölürsün Ben Yaşarım , Bir Şapka Yaratıcı Yazarlık ve Fikir Bulma Atölyesi, Celil Oker'i konuk edecek. Bilgi Üniversitesi öğretim görevlisi ve Çıplak Ceset , Sen Ölürsün Ben Yaşarım , Bir Şapka Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » Marmara İletişim’de Reklamcılık Günleri başlıyor

Marmara İletişim’de Reklamcılık Günleri başlıyor

Yaratıcı Yazarlık ve Fikir Bulma Atölyesi, Celil Oker’i konuk edecek.

Bilgi Üniversitesi öğretim görevlisi ve Çıplak Ceset , Sen Ölürsün Ben Yaşarım , Bir Şapka Bir Tabanca gibi polisiye romanların yazarı Celil Oker, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne konuk olucak.

22 Şubat Pazartesi saat 13:00′de 308 numaralı derslikte gerçekleşecek olan programda Celil Oker öğrencilere yaratıcı yazarlık ve fikir bulma üzerine bilgilerini aktaracak.

Haber: Murat Özdemir