Marmara İletişim’de Erasmus Bilgilendirme Toplantısı yapıldı Reviewed by Momizat on . 2016-2017 eğitim öğretim yılında Erasmus programına başvurmak isteyen öğrenciler için Marmara Medya Merkezi Stüdyosu'nda bilgilendirme toplantısı gerçekleştiril 2016-2017 eğitim öğretim yılında Erasmus programına başvurmak isteyen öğrenciler için Marmara Medya Merkezi Stüdyosu'nda bilgilendirme toplantısı gerçekleştiril Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » Marmara İletişim’de Erasmus Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Marmara İletişim’de Erasmus Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

2016-2017 eğitim öğretim yılında Erasmus programına başvurmak isteyen öğrenciler için Marmara Medya Merkezi Stüdyosu’nda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İletişim Fakültesi Erasmus Kordinatörü Alpaslan Nas’ın sunumunu gerçekleştirdiği toplantıda, Erasmus Programı’nın işleyiş süreci ayrıntılı olarak aktarılırken; aday öğrenciler Erasmus programına başvuru kriterleri, sınav tarihleri ve yurtdışındaki üniversitelerin dil kriterleri konularında bilgi aldılar. Toplantının son bölümünde ise aday öğrenciler, süreçle alakalı merak ettikleri konularda soru sorma fırsatını yakaladılar.

Erasmus programına başvuru süreci 23 Şubat’ta başlarken öğrenciler 4 Mart’a kadar basvuru.marmara.edu.tr ‘den başvuruda bulunabilecek. Erasmus sınavları ise; Fransızca için 9 Mart, Almanca için 10 Mart ve İngilizce için 11 Mart’ta gerçekleştirilecek.

Haber: Barış Çelik

Fotoğraf: Oğuzhan Atagün