Marmara İletişim’de 15 Temmuz ve Medya Paneli Reviewed by Momizat on . Marmara İletişim Fakültesi 15 Temmuz sürecinde etkin bir aktör olarak öne çıkan medyanın rolünün tartışılacağı panele ev sahipliği yapacak. Moderatörlüğünü Deka Marmara İletişim Fakültesi 15 Temmuz sürecinde etkin bir aktör olarak öne çıkan medyanın rolünün tartışılacağı panele ev sahipliği yapacak. Moderatörlüğünü Deka Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » Marmara İletişim’de 15 Temmuz ve Medya Paneli

Marmara İletişim’de 15 Temmuz ve Medya Paneli

Moderatörlüğünü Dekan Prof. Dr. Ergün Yıldırım’ın yapacağı panelde gazeteciler Nedim Şener, Nevzat Çiçek ve Meryem İlayda Atlas katılımcı olarak yer alıyor. Akademisyenlerin yanı sıra öğrencilerin de katılımına açık olan panel 6 Aralık Salı günü saat 11:00′da MMM Stüdyosunda gerçekleştirilecek.