Marmara İletişim Kısa Film Festivali’ne Başvuru için Son 10 Gün Reviewed by Momizat on . Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi 14. Kısa Film Festivali’nin Son Başvuru Tarihi 27 Mart’a kadar uzatıldı. Bu yıl 14.sü düzenlenecek olan Marmara Üniversi Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi 14. Kısa Film Festivali’nin Son Başvuru Tarihi 27 Mart’a kadar uzatıldı. Bu yıl 14.sü düzenlenecek olan Marmara Üniversi Rating: 0
You Are Here: Home » belgesel » Marmara İletişim Kısa Film Festivali’ne Başvuru için Son 10 Gün

Marmara İletişim Kısa Film Festivali’ne Başvuru için Son 10 Gün

Bu yıl 14.sü düzenlenecek olan Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Kısa Film Festivali, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından 1994 yılından beri gerçekleştiriliyor. Kısa filmcilerin yoğun ilgisiyle gelenekselleşen Kısa Film Yarışması bu yıl paralel etkinliklerle gelişerek bir festival halini aldı.

Yarışmanın yanı sıra 26 Nisan-3 Mayıs 2017 tarihleri arasında ‘Hilmi Etikan ile Kısa Film Atölyesi’ ve yolu Marmara İletişim Kısa Film Yarışması’ndan geçen sinema dünyasının saygın isimlerinden Onur Saylak, Natali Yeres gibi sinemacıların yer alacağı ‘Tür Olarak Kısa Film’ Paneli düzenlenecek.

Sinemanın kolektif bir çalışma ürünü olduğunu vurgulamak amacıyla farklı kategorilerde ödül vererek ülkemizdeki diğer film festivallerine öncülük etmiş olan kısa film festivalimizde bu yıl da En İyi Film, En İyi Senaryo, En İyi Görüntü Yönetmeni, En İyi Oyuncu, En İyi Özgün Müzik ve Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenecek olan İzleyici Ödülü olmak üzere 6 dalda ödül verilecek.

Yarışmanın bu yılki jüri üyeleri Yönetmen Derviş Zaim, Senarist Ercan Kesal, Oyuncu Mert Fırat, Görüntü Yönetmeni Deniz Eyüboğlu, Müzisyen Serdar Ateşer, Akademisyen Esra Biryıldız ve Akademisyen Zeynep Çetin Erus.

Kısa Film Yarışması için 20 dakikayı geçmeyen kurmaca türündeki filmlerinizi son başvuru tarihi olan 27 Mart 2017‘ye kadar gönderebilirsiniz.

Detaylı bilgi için: https://milefkisafilm.wordpress.com/

Haber: Gizem Yıldız