Marmara İletişim Dergisi Toplantıları Başlıyor Reviewed by Momizat on . Marmara İletişim Dergisi Toplantıları, Mülteciler ve Medya temalı son sayılarını değerlendirmek üzere bir panelle başlıyor. [divide] Marmara Üniversitesi İletiş Marmara İletişim Dergisi Toplantıları, Mülteciler ve Medya temalı son sayılarını değerlendirmek üzere bir panelle başlıyor. [divide] Marmara Üniversitesi İletiş Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » Marmara İletişim Dergisi Toplantıları Başlıyor

Marmara İletişim Dergisi Toplantıları Başlıyor

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde çıkan Marmara İletişim Dergisi, belirli bir temayı konu edindiği sayılarını araştırmacıların ve ilgililerin katılımıyla tartışmaya açıyor. Her sayısının ardından belirlenmiş tema üzerine yayınlanan çalışmalardan hareketle ilgili sayıyı değerlendirmek üzere toplantılar yapmayı hedefleyen Dergi, ilk toplantısını Mülteciler ve Medya başlığı altında düzenliyor.

25 Ekim 2016 Salı günü, saat 13.00′te Marmara Medya Merkezi Stüdyosunda Prof. Dr. Cengiz Anık’ın moderatörlüğünde yapılacak toplantının katılımcıları ve konuşma başlıkları şu şekilde olacak:

Prof. Dr. Ergün Yıldırım
“Yeni Bir Toplum Tarzı: Mülteciler”
Marmara Üniversitesi, İletişim Fakültesi Dekanı

Yrd. Doç. Dr. Müzeyyen Pandır
“Türk Medyasında Mülteciler”
Işık Üniversitesi,  İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü

Hüseyin Altınalan
“Türkiye’de Haber Üretimi ve Mülteciler”
AA İstanbul Bölge Müdürü

Toplantı eşzamanlı olarak tv.marmara.edu.tr ve MMM Periscope hesabından canlı olarak yayınlanacak.