Marmara Gazete’nin 24.sayısı yayında Reviewed by Momizat on . Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi uygulama birimi Medya Merkezi'nde çalışan öğrenciler tarafından hazırlanan  Marmara Gazete'nin 24.sayısı yayımlandı. Mar Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi uygulama birimi Medya Merkezi'nde çalışan öğrenciler tarafından hazırlanan  Marmara Gazete'nin 24.sayısı yayımlandı. Mar Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » Marmara Gazete’nin 24.sayısı yayında

Marmara Gazete’nin 24.sayısı yayında

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi uygulama birimi Medya Merkezi’nde çalışan öğrenciler tarafından hazırlanan  Marmara Gazete’nin 24.sayısı yayımlandı.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya Merkezi bünyesinde üretilen haberlerden oluşan Marmara Gazete’nin yeni sayısı yayımlandı.

Marmara Gazete‘nin 24. sayısı; üniversitenin 133.yıl kutlamalarından ülkemizdeki sosyal sorumluluk projelerine, kültür-sanattan sağlığa, spordan dış habere kadar birçok konuyu ele alıyor.

Marmara Gazete, İstanbul’da büyük bir sorun haline gelen atık toplayıcılarının son durumuna yer veriyor. İnternet üzerinden yayımlanan gazete; sadece İstanbul ile sınırlı kalmıyor ayrıca ülkemizin çeşitli illerinde ve dünyada gerçekleşen olayları da okuyucularına sunuyor. Karşıyaka’nın Filizleri haberi İzmir’deki toplumsal dayanışmanın öğrenci yaşamına etkilerini gözler önüne sererken spor sayfamızda yer alan Sporda eşitlik: Korfbol haberi kadın ve erkeklerin bir arada oynayabildiği ve Türkiye’de henüz gelişmekte olan bir takım sporunu okuyucularına anlatıyor.

Birçok ilgi çekici ve renkli haberin yer aldığı gazetenin 24. sayısına buradan ulaşabilirsiniz.

Haber:  Dilara Vural – Ekrem Güney