Marmara Gazete 20. sayısıyla yayında Reviewed by Momizat on . Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi uygulama birimi Marmara Medya Merkezi bünyesinde çalışan öğrenciler tarafından hazırlanan Marmara Gazete'nin 20. sayısı Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi uygulama birimi Marmara Medya Merkezi bünyesinde çalışan öğrenciler tarafından hazırlanan Marmara Gazete'nin 20. sayısı Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » Marmara Gazete 20. sayısıyla yayında

Marmara Gazete 20. sayısıyla yayında

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi uygulama birimi Marmara Medya Merkezi bünyesinde çalışan öğrenciler tarafından hazırlanan Marmara Gazete’nin 20. sayısı yayında.

Marmara Üniversitesi’nin 132. yılını kutladığı bu ayda Marmara Gazete; Gaia’dan günümüze, Kadının Adı Var, Kadın Gazeteciler Takipte haberleriyle günümüzde medyada ve hayatın her alanında kadınların yaşadıkları problemlere değiniyor.

Marmara Gazete, Dış Haberler köşesinde ‘Eski Kıtaya Yeni Adet’ haberiyle Avrupa’daki ayrılıkçı hareketleri ele alırken,  Aylık Akbil köşesiyle bu ay okurlarını ‘Çukurcuma’ya götürüyor. İstanbul’un Mimari Krizi başlığıyla 6.’sı yayınlanan yazı dizisinde, terk edilmiş tarihiyle ‘Balat’ anlatılıyor.

Set işçilerinin yaşadıkları zorluklar, deri işçilerinin çalışma şartlarının ağırlığı gibi günlük yaşantımızda ve dünyada öne çıkan birçok konunun ve Marmara Üniversitesi’ne dair haberlerin yer aldığı Marmara Gazete’nin 20. sayısına, buradan ulaşabilirsiniz.

Haber: Gamze Önder