Malezya’dan Marmara Medya Merkezi’ne ziyaret Reviewed by Momizat on . Uluslararası Malezya İslam Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Dr. Rızalawatı Ismail ve Malezya Utara Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Dr Uluslararası Malezya İslam Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Dr. Rızalawatı Ismail ve Malezya Utara Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Dr Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » Malezya’dan Marmara Medya Merkezi’ne ziyaret

Malezya’dan Marmara Medya Merkezi’ne ziyaret

Uluslararası Malezya İslam Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Dr. Rızalawatı Ismail ve Malezya Utara Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Dr. Awan binti Ismail Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Uygulama Birimi Marmara Medya Merkezi’ni ziyaret etti.

Marmara Medya Merkezi’nin tüm birimlerini ziyaret eden Dr. Rızalawatı Ismail ve Dr. Awan binti Ismail, öğrencilerle sohbet ederek birimlerin işleyişleri hakkında bilgi aldı. Marmara Gazete’yi, Marmara Tv stüdyosunu, reji biriminin çalışmalarını yerinde inceleyen öğretim üyeleri, çalışmaları büyük bir beğeniyle izledi.

Dr. Rızalawatı Ismail ve Dr. Awan binti Ismail, Marmara Medya Merkezi’nin yapısının ve ayrı birimlerin uyum içerisinde ortak çalışma yürütmelerinin oldukça önemli olduğunu vurguladı. Haber Ajansı ve Marmara Gazete’nin içeriğinde okul haberlerinin yanı sıra birçok başka konuya değinilmesinden etkilendiklerini belirten öğretim üyeleri, memnuniyetlerini dile getirdiler.
Marmara Medya Merkezi’nin sürekli olarak açık ve işler biçimde olmasının öğrenciler için önemli bir fırsat olduğunu belirten Dr. Rızalawatı Ismail ve Dr. Awan binti Ismail, özellikle haber içeriklerinin öğrenciler tarafından üretilmesini fazlasıyla önemsediklerini belirttiler. Dr. Rızalawatı Ismail ve Dr. Awan binti Ismail, ziyaretin ardından Marmara Medya Merkezi öğrencileriyle toplu fotoğraf çektirdi.

Haber: Gamze Önder

Fotoğraf: Tugay Çelik