Kurgu birimi “Sinema Televizyon Atölyesi” düzenliyor Reviewed by Momizat on . Marmara Medya Merkezi'nde Kurgu Birimi tarafından  "Sinema Televizyon Atölyesi" gerçekleştiriliyor. Marmara Medya Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Kurgu Bir Marmara Medya Merkezi'nde Kurgu Birimi tarafından  "Sinema Televizyon Atölyesi" gerçekleştiriliyor. Marmara Medya Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Kurgu Bir Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » Kurgu birimi “Sinema Televizyon Atölyesi” düzenliyor

Kurgu birimi “Sinema Televizyon Atölyesi” düzenliyor

Marmara Medya Merkezi’nde Kurgu Birimi tarafından  “Sinema Televizyon Atölyesi” gerçekleştiriliyor.

Marmara Medya Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Kurgu Birimi öğrencileri “Sinema Televizyon Atölyesi” düzenliyor. 21 Nisan’da başlayan atölye etkinlikleri 19 Mayıs Salı gününe kadar devam edecek.

Birim öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen atölye kapsamında, sinema ve televizyon ile ilgili kuramsal ve teknik bilgiler veriliyor. Kendi alanında ödül alan öğrencilerin sunum yaptığı derslerde  konular tüm ayrıntılarıyla ele alınıyor. İnteraktif bir şekilde gerçekleştirilen etkinlik, öğrencilerin sorularının cevaplandırılmasıyla sona eriyor.

Atölye etkinlikleri 12 Mayıs’ta  Hasan Aykut Akyüz ve Taner Gürmen’in  “Kurgu ve Çekim Teknikleri” dersiyle devam edecek.

Atölye kapsamında verilen derslerin listesi ise şu şekilde;

21 Nisan 2015 – Esra Arık – Sinema Kuramları(1)
27 Nisan2015 – Semih Döküler- Senaryo(1-2)
28 Nisan 2015- Esra Arık- Akide Nur Çelik- Sinema Kuramları(2)-Türk Sineması
29 Nisan 2015- Taner Gürmen-Çekim Teknikleri(1)