‘Kampüste Şenlik Var’ Etkinliği Marmaralı Gençleri Şenlendirdi

Marmara Üniversitesi’nin düzenlediği ‘Kampüste Şenlik Var’ etkinliği gerçekleşti.

Marmara Üniversitesi Sinerji öğrenci klübü tarafından gerçekleştirilen ‘Kampüste Şenlik Var’ etkinliği 19 nisan Perşembe günü Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Birbirinden sevilen sanatçıların da katılım gösterdiği etkinlikte, Norm Ender, Koray Avcı, Ersay Üner ve Tankurt Manas gibi gençler tarafından büyük ilgi gören sanatçılar sahnede yer aldı.

Program kulüp başkan ve yardımcılarının etkinliği tanıtma konuşmasıyla başladı. Program akışında sırayla Ersay Üner, Tankurt Manas, Koray Avcı ve son olarak Norm Ender  sahne aldı. Konuklar söyleşi yaparak, hayranlarının yönelttiği soruları yanıtladı. Söyleşi  sonrası sevilen sanatçılar sahnede performanslarını sergileyerek, günün sonunda Sinerji klubü tarafından verilen plaketlerini aldılar.

Son sırada sahneyi alan Norm Ender, hayranlarını sahneye çağırarak şarkılarını sevenleriyle birlikte söyledi. Norm Ender , seyircilerden büyük ilgi toplayan performansının son bulmasının ardından kalabalıkla fotoğraf çekildi.

Haber: Nur GÜN