İTÜ Kısa Film Kulübü Marmara Üniversitesinden Ekip Arkadaşları Arıyor Reviewed by Momizat on . İstanbul Teknik Üniversitesi Kısa Dizi Kulübü  projelerine destek sağlamaya gönüllü  yeni ekip arkadaşları arıyor. Çeşitli yarışmalara katılan ve dereceler alan İstanbul Teknik Üniversitesi Kısa Dizi Kulübü  projelerine destek sağlamaya gönüllü  yeni ekip arkadaşları arıyor. Çeşitli yarışmalara katılan ve dereceler alan Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » İTÜ Kısa Film Kulübü Marmara Üniversitesinden Ekip Arkadaşları Arıyor

İTÜ Kısa Film Kulübü Marmara Üniversitesinden Ekip Arkadaşları Arıyor

Çeşitli yarışmalara katılan ve dereceler alan İTÜ Kısa Dizi Kulübü, Youtube üzerinden yayınlamayı planladığı Kısa Dizi projesine çeşitli üniversitelerden çekimlere destek sağlamak isteyen ilgili arkadaşlar arıyor. Projeye katılmak isteyenlerin  aşağıdaki link vasıtasıyla müracaat etmeleri yeterli olacaktır.

Haber: Babacan Eyüp Başpınar