İngilizce Haber Yazma Teknikleri Çalıştayı Reviewed by Momizat on . Marmara Medya Merkezi öğrencilerine yönelik İngilizce haber yazma teknikleri eğitimi verilecek. Arş. Gör. Nevin Arvas tarafından verilecek olan eğitim 2 Mart Pa Marmara Medya Merkezi öğrencilerine yönelik İngilizce haber yazma teknikleri eğitimi verilecek. Arş. Gör. Nevin Arvas tarafından verilecek olan eğitim 2 Mart Pa Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » İngilizce Haber Yazma Teknikleri Çalıştayı

İngilizce Haber Yazma Teknikleri Çalıştayı

Arş. Gör. Nevin Arvas tarafından verilecek olan eğitim 2 Mart Pazartesi günü başlayıp 5 hafta boyunca her pazartesi saat 15:00’te Marmara Medya Merkezi’nde yapılacak.

Eğitime katılmak isteyenler aysegulyucekok@gmail.com adresine mail atarak başvuruda bulunabilecekler.

Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

Haber: Ayşenur Çelimli