İLMED’in Nişantaşı Kampüsü’ndeki Son Pilav Günü Etkinliği

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunları Derneği (İLMED), 16’ncısını düzenlediği geleneksel Pilav Günü’nde, İletişim Fakültesi mezunlarını son kez bir araya getirdi. Üyelerinin sosyal, kültürel, mesleki ve bilimsel yaşantılarına katkıda bulunan ve üyeler arasında dayanışmayı sağlamak amacıyla çalışmalar yapan İLMED, 16 yıldır mezunlarını ‘Geleneksel Pilav Günü’nde buluşturuyordu.

50 yıldır okul olarak hizmet veren, ‘Eczacılık’, ‘Diş Hekimliği’ ve ‘İletişim Fakülteleri’ne ev sahipliği yapmış olan Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü, arazisinin satışı nedeniyle yakın bir gelecekte konut olarak kullanılacak.
İLMED yönetimi, ‘Pilav Günü’ etkinliği için tüm üyelerine ve mezunlarına çağrı yaptı. Satış nedeniyle kampüsün taşınacağını belirten İLMED Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Irmak, “Okulumuz, çok sayıda dönem mezunu ile bir kısmımızın üniversite/gençlik anılarında unutulmaz izler bıraktı. Fakat artık sona gelindi. Gerekli devir işlemleri tamamlanan arazide okul, yakın bir zamanda boşaltılacak. Bu nedenle 12 Mayıs, Cumartesi günü, 16’ıncısını gerçekleştireceğimiz etkinlik, bu kampüsteki son pilavımız olacak. Tüm mezunlarımızı bu hüzünlü vedaya bekliyoruz” demişti.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunları Derneği İLMED’in her yıl mayıs ayı içinde düzenlediği geleneksel ‘pilav günü’ bu yıl, Cumartesi günü saat 11:00’de, fakültenin Nişantaşı kampüsünde son kez gerçekleştirildi. Tüm mezunların davetli olduğu etkinlikte eski mezunlar hasret giderdi ve kampüse veda ettiler.

Haber:Melin DURMAZ