İletişimin ABC’si Doç.Dr.Ebru Özgen’i Ağırladı Reviewed by Momizat on . Marmara Medya Merkezi Tv Birimi yeni bir programa daha imza attı. Marmara Medya Merkezi bünyesinde hazırlanan ve öğrencileri sektöre hazırlamayı hedefleyen prog Marmara Medya Merkezi Tv Birimi yeni bir programa daha imza attı. Marmara Medya Merkezi bünyesinde hazırlanan ve öğrencileri sektöre hazırlamayı hedefleyen prog Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » İletişimin ABC’si Doç.Dr.Ebru Özgen’i Ağırladı

İletişimin ABC’si Doç.Dr.Ebru Özgen’i Ağırladı

Marmara Medya Merkezi Tv Birimi yeni bir programa daha imza attı.

Marmara Medya Merkezi bünyesinde hazırlanan ve öğrencileri sektöre hazırlamayı hedefleyen programlara bir yenisi daha eklendi. Programın ismi İletişim Fakültesi’nin eski hocalarından Sevgili Ünsal Oskay hocamızın İletişimin ABC’si kitabına ithafen Araştırma Görevlisi Ömer Faruk Özcan tarafından verildi. Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans öğrencisi Melik Karakaş tarafından hazırlanıp sunulan İletişimin ABC’si programının ilk konuğu Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Ebru Özgen’di.

Programın bu haftaki konusu ‘İletişimde Kabul’ oldu. Doç.Dr Ebru Özgen İletişimde Kabul’un ön koşulunun ilk olarak karşıdaki kişiyi dinlemek olduğunu belirterek sözlerine başladı. “Karşıdaki kişi ile empati kurmak ve motive etmek çok önemlidir. Özellikle İletişimcilerin çok fazla kitap okuması gerekiyor. Tabii herkes için geçerli bu kural. Yalnızca kitap değil karikatür, dergi vb. bunları okumak ve takip etmek de çok önemli.” dedi.

İletişim Fakültesi öğrencilerine yol gösterecek bilgilerin verildiği program her hafta Akademik alanda uzmanlaşmış kişileri ağırlamayı hedefliyor.

Programı YouTube üzerinden Marmara Medya Merkezi kanalından ya da tv.marmara.edu.tr adresinden takip edebilirsiniz.