İletişim Fakültesi Öğrencimiz Ali Rıza Erdemir’e Sabancı Vakfı’ndan 3.lük Ödülü Reviewed by Momizat on . Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü 3.sınıf öğrencisi Ali Rıza Erdemir, Sabancı Vakfı tarafından düzenlenen kısa film yarışma Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü 3.sınıf öğrencisi Ali Rıza Erdemir, Sabancı Vakfı tarafından düzenlenen kısa film yarışma Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » İletişim Fakültesi Öğrencimiz Ali Rıza Erdemir’e Sabancı Vakfı’ndan 3.lük Ödülü

İletişim Fakültesi Öğrencimiz Ali Rıza Erdemir’e Sabancı Vakfı’ndan 3.lük Ödülü

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü 3.sınıf öğrencisi Ali Rıza Erdemir, Sabancı Vakfı tarafından düzenlenen kısa film yarışmasında “Sınır” adlı filmiyle 3.’lük ödülüne layık görüldü.

Sabancı Vakfı’nın düzenlemiş olduğu “Mülteci Kadınlar” temalı kısa film yarışmasına katılan üniversitemiz öğrencisi Ali Rıza Erdemir, “Sınır” adlı kısa filmi ile 3. oldu.

Yönetmen ve senarist koltuğunda Ali Rıza Erdemir’in oturduğu filmin görüntü yönetmenliğini Yusuf Öztaş ve Salimcan Mirioğlu, yönetmen yardımcılığını Mehmet Kaçar, sanat yönetmenliğini ise Ecem Ekdi yaptı. Arkadaşlarımıza tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.