Has Fest Bu Yıl Da Renkli Geçti Reviewed by Momizat on . Kadir Has Üniversitesi’nin gelenekselleşen festivali Has Fest Cibali Kampüsü’nde gerçekleşti. Baştan sona Kadir Has Üniversitesi (KHAS) Öğrenci Konseyi tarafınd Kadir Has Üniversitesi’nin gelenekselleşen festivali Has Fest Cibali Kampüsü’nde gerçekleşti. Baştan sona Kadir Has Üniversitesi (KHAS) Öğrenci Konseyi tarafınd Rating: 0
You Are Here: Home » KÜLTÜR-SANAT » Has Fest Bu Yıl Da Renkli Geçti

Has Fest Bu Yıl Da Renkli Geçti

Baştan sona Kadir Has Üniversitesi (KHAS) Öğrenci Konseyi tarafından organize edilen festivalde öğrenciler, gün boyu gerçekleşen etkinliklerde tüm yılın yorgunluğunu  attı. Has Fest’17 kapsamında düzenlenen Chefschool ile sushi atölyesi, KHAS Dans Topluluğu gösterisi Halk Oyunları ve Halk Müziği Kulübü gösterisi, Hasmun Bilgi Yarışması, Gaming Club, Salon Kürek Yarışı, uçurtma workshopu, HasRiders motorsiklet sergisi ve Müzik Kulubü’nün akustik performansı beğeniyle izlendi. Yemek standları ve sokak oyunları festivale lezzet ve renk kazandırdı. Kinyas ve Kayra, Daha ve Az gibi kitaplarıyla genç okuyucu kitlesinin yakından takip ettiği Yazar Hakan Günday’ın söyleşisine öğrenciler yoğun katılım sağladı.
Etkinlikte yer alan gruplardan Gider Gider’in solisti ve flamenko danscısı Elif Gider, Has Fest’in, ikinci üniversite festivalleri olduğunu belirtti. Her yaş grubuna hitap etmenin kendileri için çok güzel olduğunu ancak üniversitede olmanın ayrı bir keyif olduğunu belirten Elif Gider, “Baharın geldiğinin habercisi olan bir festivalin parçası olmak bizim adımıza önemli bir durum diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.
Tüm gün süren eğlenceli etkinlikler akşam da devam etti. Merlyn, Jack in Black ve Deniz Tekin’in konserlerini izleme şansı yakalayan öğrenciler, Can Bonomo’nun 2 saatten fazla süren performansıyla da eğlenceli dakikalar yaşadılar.
Kaynak: DHA