Günümüz Haberciliği Üzerine Panel

Dr. Öğr. Üyesi Ali Murat Kırık, Radyo Televizyon Haberciliği dersinde CNN Türk Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli, Kanal D Hafta Sonu Ana Haber Sunucusu Gözde Atasoy ve Kanal D Sorumlu Haber Müdürü Ayhan Kudat ‘ı ağırladı.

Marmara Medya Merkezi Stüdyosunda, 3.sınıf  Radyo TV Haberciliği dersinde “Günümüz Haberciliği” paneli gerçekleştirildi. Panele CNN Türk Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli, Kanal D hafta sonu ana haber sunucusu Gözde Atasoy ve Kanal D sorumlu haber müdürü Ayhan Kudat katıldı.24 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilen bu panelde, katılımcılar mesleğe nasıl girdiklerini, neler yaptıklarını ve sektöre bakış açılarını öğrencilere aktardılar. Tecrübelerini anlattıktan sonra öğrencilerin sorularını cevaplayan katılımcılar, Dr. Öğr. Üyesi Ali Murat Kırık’ın isteği üzerine ödev konusu dağıtarak paneli sonlandırdılar.

Haber – Fotoğraf : İrem Şenkaya