Fotoğrafçılık biriminden Kadın Her Yerde Kadın sergisi Reviewed by Momizat on . Marmara Medya Merkezi Fotoğrafçılık Birimi öğrencileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel çekmiş oldukları birbirinden güzel kareleri bir araya getirdi. Fotoğr Marmara Medya Merkezi Fotoğrafçılık Birimi öğrencileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel çekmiş oldukları birbirinden güzel kareleri bir araya getirdi. Fotoğr Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » Fotoğrafçılık biriminden Kadın Her Yerde Kadın sergisi

Fotoğrafçılık biriminden Kadın Her Yerde Kadın sergisi

Fotoğraf birimi koordinatörü Araştırma Görevlisi Erdem Varol öncülüğünde; Gizem Küçükmetin, Muhammet Fatih Dur, Oğuzhan Atagün, Münire Karabulut, Selin Çakıcı, ve Zeynep Uzun’un çekmiş olduğu fotoğraflar “Kadın, her yerde kadın” başlığı adı altında toplandı. Öğrenciler, “Çalışan kadın” temasıyla çekmiş oldukları fotoğraflarda, temizlik yapan kadından, hakkını arayıp, koruyana ve pek çok ünlü ismin sahne performansına yer veriyor. Ayrıca, kadınların  her işi yapabileceğine de dikkat çekiyorlar.

Haber: İbrahim Halil Onat

Fotoğraf: Oğuzhan Atagün – Gizem Küçükmetin