Feyza Dereli Fedar MMM’ne konuk oldu Reviewed by Momizat on . Marmara Medya Merkezi Halkla İlişkiler Birimi'nin düzenlediği etkinliğe konuk olan Gitti Gidiyor Pazarlama Müdürü Feyza Dereli Fedar, dijital pazarlama alanında Marmara Medya Merkezi Halkla İlişkiler Birimi'nin düzenlediği etkinliğe konuk olan Gitti Gidiyor Pazarlama Müdürü Feyza Dereli Fedar, dijital pazarlama alanında Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » Feyza Dereli Fedar MMM’ne konuk oldu

Feyza Dereli Fedar MMM’ne konuk oldu

Marmara Medya Merkezi Halkla İlişkiler Birimi’nin düzenlediği etkinliğe konuk olan Gitti Gidiyor Pazarlama Müdürü Feyza Dereli Fedar, dijital pazarlama alanında kariyer hedefleyen öğrencilere tavsiyeler verdi.

Uzun süre pazarlama sektöründe çalışmış ve uzmanlaşmış olan Fedar, pazarlama alanında soruları olan öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Ayrıca, bir iletişim öğrencisinin çok iyi bir pazarlamacı olabileceğini ifade etti.

Fedar, birçok alana yönelebilen öğrencilerin ise belli bir alanda uzman olmasının önemli olduğunu kaydetti.

Bu sektörün inceliklerine değinerek, bilinmesi gereken noktaları da öğrencilerle paylaştı.

Haber: Aslı Nur Yıldırım