Fakültemizde Yeni Akademik Yıl Açılış Programı Reviewed by Momizat on . Fakültemizin Yeni Akademik Yıl Açılış Programı 4 Ekim Çarşamba günü Marmara Medya Merkezi Stüdyosunda düzenleniyor. Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı v Fakültemizin Yeni Akademik Yıl Açılış Programı 4 Ekim Çarşamba günü Marmara Medya Merkezi Stüdyosunda düzenleniyor. Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı v Rating: 0
You Are Here: Home » MANŞET » Fakültemizde Yeni Akademik Yıl Açılış Programı

Fakültemizde Yeni Akademik Yıl Açılış Programı

Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı ve Rektörümüz M. Emin Arat’ın konuk olacağı etkinlik saat 10:00′da başlayacak. Açılış programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından protokol konuşmalarıyla devam edecek. Program Prof. Dr. Nabi Avcı’nın yapacağı açılış dersinin ardından ikramla son bulacak.