Erkekler Basketbol Kupasının Sahibi İşletme Fakültesi oldu

Marmara Üniversitesi tarafından düzenlenen Rektörlük Kupası’nda erkekler basketbol kupasının sahibi İşletme Fakültesi oldu.

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen Rektörlük Kupası’nın basketbol erkekler final maçı 11 Mayıs 2018 saat 14.00’de Şehit Ömer HALİSDEMİR Spor Salonunda gerçekleşti. Erkekler basketbol final maçında İşletme Fakültesi, Mühendislik Fakültesi’ni 65-60 yendi.

Çekişmeli başlayan maçta İşletme Fakültesi birinci periyotu 13-12 önde tamamladı. İşletme Fakültesi, birinci periyotun başında yakaladığı başarıyı ikinci periyotta 21-13 şeklinde devam ettirdi. Üçüncü periyotu İşletme Fakültesi ile Mühendislik Fakültesi 11-11 sayılarıyla eşit tamamladı. Dördüncü periyotta 18-9’luk skorla öne geçen Mühendislik Fakültesi oldu. Uzatma periyotunu ise 11-6’lık skorla İşletme Fakültesi aldı.

Karşılaşma sonucunda 65-60’lük sayıyla erkekler basketbol Rektörlük Kupası’nın sahibi İşletme Fakültesi oldu.

Erkekler basketbol maçını izlemek için tıklayınız.

Haber-Fotoğraf: Ayşe Karadeniz