EDIUS kurgu programı sertifikaları dağıtıldı Reviewed by Momizat on . Marmara Medya Merkezi ile EDIUS Eğitim ve Bilişim Merkezi işbirliğiyle, 26-27-28 Kasım tarihlerinde Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde düzenlenen EDIUS Marmara Medya Merkezi ile EDIUS Eğitim ve Bilişim Merkezi işbirliğiyle, 26-27-28 Kasım tarihlerinde Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde düzenlenen EDIUS Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » EDIUS kurgu programı sertifikaları dağıtıldı

EDIUS kurgu programı sertifikaları dağıtıldı

Marmara Medya Merkezi ile EDIUS Eğitim ve Bilişim Merkezi işbirliğiyle, 26-27-28 Kasım tarihlerinde Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde düzenlenen EDIUS kurgu programı eğitiminin ardından sertifika almaya hak kazananların sertifikaları verildi.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde öğrenim gören 34 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen EDIUS kurgu programı eğitimi üç günlük bir sürede gerçekleştirildi. Katılımcılar aldıkları eğitimin sonunda ölçme ve değerlendirme sınavına tabi tutuldu. Yapılan sınav sonucunda, 19 öğrenci başarılı olarak sertifika almaya hak kazandı.

Kurgu programı sertifikası, 2 Aralık Salı günü saat 15.00’de Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi L02 sınıfında verildi. İlk beşe giren katılımcılara ayrıca hediye olarak EDIUS PRO 7 eğitim seti Selami Aslan tarafından teslim edildi.

Haber – Fotoğraf: Esra Pelin Güregen