Dekanımız Prof. Dr. Ergün Yıldırım Ödül Alan Öğrencimizi Ağırladı Reviewed by Momizat on . Dekanımız Prof. Dr. Ergün Yıldırım, Sabancı Vakfı'nın düzenlediği "Mülteci Kadınlar" temalı kısa film yarışmasında üçüncülük ödülü kazanan RTS 3. Sınıf öğrencim Dekanımız Prof. Dr. Ergün Yıldırım, Sabancı Vakfı'nın düzenlediği "Mülteci Kadınlar" temalı kısa film yarışmasında üçüncülük ödülü kazanan RTS 3. Sınıf öğrencim Rating: 0
You Are Here: Home » KAMPÜS » EĞİTİM » Dekanımız Prof. Dr. Ergün Yıldırım Ödül Alan Öğrencimizi Ağırladı

Dekanımız Prof. Dr. Ergün Yıldırım Ödül Alan Öğrencimizi Ağırladı

Dekanımız Prof. Dr. Ergün Yıldırım, Sabancı Vakfı’nın düzenlediği “Mülteci Kadınlar” temalı kısa film yarışmasında üçüncülük ödülü kazanan RTS 3. Sınıf öğrencimiz Ali Rıza Erdemir’i makamında ağırladı.

Marmara İletişim öğrencilerini, bu türden projeleri için bütün imkanları kullanarak desteklediklerini ifade eden Prof. Dr. Ergün Yıldırım, Ali Rıza Erdemir’in şahsında filmin çekilmesinde emek veren tüm öğrencileri tebrik etti. Sinemanın toplumsal düzeyde karşılığı bulunan olgulara odaklanmasının ortaya başarılı işler çıkaracağına olan inancını belirten Yıldırım öğrencilerin bu perspektifte üretim yapmasının önemli olduğunu vurguladı.

Ali Rıza Erdemir’e başarısından ötürü teşekkür belgesi tevdi eden Prof. Dr. Ergün Yıldırım bu tür nitelikli işlerin devam etmesi temennisinde bulundu.